2010. október 30., szombat

Viktor és az etetőszék

Igen kérem, nekünk ez is nagy dolog, hogy Viktor megkapta élete első etetőszékét.
Már nagyon vártuk, hogy megtanuljon ülni, hiszen eddig, ha leült a család vacsorázni, akkor Viktor vagy a járókában kuksolt, vagy valakinek az ölében lógott.


Az IKEA-ban történt étkezés után döntöttünk, jöhet az etetőszék. Eredetileg IKEA-sat akartunk, és mint a mellékelt példa mutatja, tökéletesen elvolt benne Viktor, de valahogy mégse volt az igazi. Nagyon sok helyet foglal, hiszen nem összecsukható, a háttámla és a magasság sem változtatható. Sokáig tervezzük használni, és nem titok, ha lesz kistesó neki is jó szolgálatot fog tenni.


Egész éjjel rágtam magam a dolgon, hogy akkor milyen etetőszéket vegyünk Viktornak, és végül döntöttem. Nem a fehér műanyagot, hanem egy jóval komolyabb, összecsukható, több magassági fokozatban állítható és dönthető etetőszéket fog kapni.
Egy ideje már nézegettem az egyik adok-veszek oldalon a székeket, plusz Viktor már próbált többféle széket, amikor vendégségben voltunk, így a Chicco márkájú mellett döntöttünk.

Ma délelőtt mentünk el a székér, természetesen együtt Viktorral. Bár az átvételnél nem tudta kifejezni a tetszését, amint odaértünk Papáékhoz rögtön ki is próbálhatta.


Várakozásunk beteljesült, gyönyörűen evett Viktor, tökéletes kényelemben. Zsolt kezdte az ebédeltetést, Másiknagyi pedig befejezte.


Hazaérve szétszedtem és alaposan lemostam a széket, majd természetesen itthon is kipróbálta Viktor. Mondhatjuk, elnyerte a szék a tetszését, hiszen még játszani is lehet benne. Igaz, nem túl mozgásfejlesztő, és a hasalást se tudja benne olyan ügyesen gyakorolni, de kényelmes és akár melyik helységben vagyunk, a középpontban lehet velünk Viktor.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése