2010. október 21., csütörtök

Az elsőkirándulásunk hármasban. Győr 2010.augusztus 15.

Szuper volt! :) A lefele és a visszaút is zötyögős volt, ahogy Csepelnél rámentünk a nullásra be volt dugulva... visszafele meg az M1 volt a 40-es km-től.
Viktor szuperul viselte, nézelődött, játszott! és nevetgélt az úton.
Leértünk, elmentünk ahhoz a szökőkúthoz, ahol Pite szokott úszni, szépen fel van újítva. A fűbe leheveredtünk és megtápszerezett Viktor. Nem evett sokat, vigyorba és dumába ment át a kajálás.






Viktor etetése után a főutcában sétáltunk, a törzyhelyünkön ettünk, Győr legelitebb éttermében. Viktort betoltuk az asztalhoz, ott is vigyorgott, dumált, játszott a macival, ami a babakocsihoz volt... majd egyszer csak elaludt. Ott kifejezetten jó idő volt, ment a teraszon a ventillátor, ami elé valami vízpermetező volt szerelve, így hűtött bennünket.


Amint megebédeltünk, Viktor felébredt. :) Kicsit sétáltunk, körbenéztünk, Barokk napok voltak éppen, majd lesétáltunk a "duna" parta. Köze nincs a Dunához, de hát folyó... :) Ott peluscsere, duma, kaja... amiből megint nem lett nagy mennyiség, majd megint sétáltunk.




Beültünk egy kávézóba, Viktor szinte kinézte a számból a kelyhet. Nem csoda, szép színes volt. :) Ott még egy kicsit tukmányoltam bele a kaját, de nem hatotta meg. :)

A kocsihoz történő séta alatt elaludt, egészen az autópályáig szundizott, kb. félórát.


Hazafele egy csöppet nem aludt, illetve hazaérkezés előtt 10 perccel nyomta el az álom.
Játszott.




Itthon gyorsan masszázs, fürdés, kaja és szundi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése