2010. december 8., szerda

Télapó itt van...

Már egy ideje nagyon készülünk a Mikulás eljövetelére. Viktor igazán megérdemli, hogy meglátogassa Őt a Télapó, hiszen nagyon szuper kisfiú!


Van az a mondás, hogy "ha Mohamed nem megy a hegyhez..." mi is így jártunk, az első találkozáskor mi kerestük fel az öreget.
Munkahelyemre, az ott tanuló gyerekekhez minden évben ellátogat, így szerencsénk volt, Viktor is megismerkedhetett vele személyesen.

Amikor vége volt az iskolai műsornak, a dolgozók gyerekei kapták meg először a csomagot.

Viktor temrészetesen beleült a Mikulás ölébe is, hiszen alaposan meg kellett vele ismerkednie. Megsimizte a szakállát, szemügyre vette a krampuszokat, majd olyan természetességgel fogadta a Télapó ajándékát, mintha évek óta ezt gyakorolná.


A nagy ajándékosztás után Viktor az Igazgató néni, Ági néni ölébe került. Viktor nagyon kedvelheti Ági nénit, bár erről még soha nem beszélt nekem, viszont tudom amit tudok. :) Ági néni nagyon kedves, szerintem nincs is olyan gyerek, aki ne érezné azt a szeretetteljes kisugárzását, amit a puszta jelenlétével tud nyújtani.
Persze Viktor először jó alaposan megnézte kihez került oda, majd amikor nyugtázta, hogy jó helyen van, felvette a "Döbrögi pózt", és elterült mint a Nagyalföld.


Miután kipihente magát Viktor, indultunk a gyerekeket meglátogatni. Sajnos csak 3 osztályba jutottunk el, de Viktor így is kapott ízelítőt, hogy várják a gyerekek a Télapót.


Talált Viktor magának egy új cimborát is: Zalánt. Zalán már nagyfiú, elmúlt 1 éves, mégis szívesen fogadta Viktor társaságát. Viktor kölcsön is adta Zalcsinak a polipját, így vita se volt a két fiú között.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése