2010. december 18., szombat

Karácsonyi ünnepély, és egy buli

A munkahelyemen minden évben nagy jelentőséget kap a karácsonyi ünnepély. Temrészetesen mi se hiányozhattunk e jeles ünnepről.
Először a gyerekek adtak elő egy karácsoyni történetet, majd az igazgatónő, Ági néni mondott el egy mesét.
Viktor az előadást és a mesét is végighallgatta, sőt, még néha figyelt is.

(képek később érkeznek)

Az ünnepség után, az elsősöket látogattuk meg. Ott Rozival volt el sokáig Viktor, ugyanis Rozinak nagyon szuper nyaklánca van.




Miután kinyakláncozta magát, jöhetett a könyv. Ezzel mindig le lehet venni a lábáról, Rozi mesélt Viktornak.


Másnap Apu munkahelyén volt karácsonyi buli. Ez egy kissé nagyobb hagvételű összejövetel, sok-sok néni és bácsi, hangos zene, karaoke, tánc, halászlé, pörkölt, pezsgő és mindenféle ilyesmi dolog.

Viktor kézről kézre járt. Először egy fiatal tanárnőhöz került, majd egy nagydarab húsos bácsihoz, aztán egy laboros nénihez, aztán nem is tudom, de körülbelül 10 ember dögönyözte meg. Sőt, még afroamerikai bácsival, Mikey-val is találkozott, nézett is nagyot, furcsa volt neki nagyon.






Amikor Lajos bácsival (húsos) volt Viktor, történt egy furcsaság. Azt vettem észre, hogy lóg a szájában a cumi, amit nem tudtam mire vélni. Egyszer csak látom, mártják bele a kölyökpezsgőbe Vackor cumiját, és nyomják a szájába. Hát, ez volt az oka a cuminak.

Egyébként evett Viktor: tortát, kenyérsarkát, krumplit, ivott: kölyökpezsgőt és bercsényis almaitalt. Akkor márminden mindegy volt.



Buli után Apu irodájába készülődtünk, ahol Manó birtokba vette az egyik asztalt, ahol volt mindenféle szuper dolog.


Ata jött értünk, akinek Viktor mindig nagyon örül.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése