2011. január 11., kedd

Erik

Erik egy nagyon aranyos kisfiú, anyukástul, mindenestül. Három egész nap van a fiúk között, és a véletlennek köszönhetően ugyan abban a kórházban, ugyan annál az orvosnál születtek szemünk fényei. Erik valamiért nagyon kedves számomra, ahogyan az anyukája is, Anna.

Már többször találkoztunk, de most a hideg idő miatt kénytelenek vagyunk lakásba kényszerülni, és ott összehozni ezeket a találkozókat.
Másodjára látogattunk el Erikhez és Annához.

Már első alkalommal is úgy tűnt, hogy tetszenek egymásnak a fiúk. Erik örömmel látta vendégül Viktort, Viktor pedig örült, hogy ilyen helyes kis barátra lelt. Itt még nem tudtak kúszni se a fiúk, mégis ügyesen megoldották, hogy együtt játszhassanak.


A második látogatásunk most, Viktor nyolcadik hófordulóján történt. Erik ugyan olyan nagy szeretettel fogadta kis barátját, és természetesen Viktor is nagyon örült, hogy meglátogattuk Őket.
A múltkori alkalommal ellentétben egy perc megállás nem volt. Viktor kúszik, Erik mászik, és bizony, volt, hogy egyikük kergette a másikat, vagy mi a fiúkat.

Azt kell hogy mondjam, eléggé mimóza kisfiam van. Erik megnézegette Vackor pofiját, jól megcsipkedte, erre Ő olyan keserves sírásba tört ki, hogy azt hittem meg se tudjuk vígasztalni. Na azért néhány puszival sikerült, de onnantól kezdve kicsit jobban résen volt Viktor.
Végülis hamar feloldódott, indulhatott a játék!

Először is segítettek megfőzni az ebédet...


 Majd be is falták az isteni finom krumplifőzeléket...



Ebéd után játék következett. Viktor folyton azt a játékot nézte ki magának, amivel Erik szeretett volna játszani.


Erik megmutatta Viktornak, hogyan kell mászni. Viktor lelkesen figyelte, ám de a popsiringatáson kívül nem nagyon jutott előbbre, pedig már nem kell sok ahhoz, hogy Vackor is meginduljon négykézláb.


A nagy játékvadászatra és tornára inni kellett, nagyon megszomjaztak a fiúk.


A barátok jót játszottak, mi jót beszélgettünk, sütiztünk, forralt boroztunk, kóláztunk... és persze rengeteg fényképet készítettünk! Remélem mielőbb találkozunk Erikkel és Annával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése