2011. május 14., szombat

Viktor egy éves lett

Természetesen ez egy nagyon nagy esemény, hetekig készültünk rá, majd a születése napján meg is ünnepeltük, hogy Viktor 1 éves lett. 
Mivel reggel 07.06 perckor született, előző este elterveztem, hogy pontban akkor meg fog szólalni Halász Judittól a Boldog születésnapot c. zeneszám.
Reggel 7 órakor kezdett mocorogni, Apukája is megvárta hogy felköszönthesse Viktort pontban akkor, amikor megszületett.
7óra 5 perc volt, amikor felült "aztsetudom holvagyok" fejjel, majd felállt... és el is érkezett az idő, megszólalt a zene. 




Apu kivette, megölelgette, majd jött hozzám át. Összebújva hallgattuk a zenét, nagyon meghitt volt. Nagyija is feljött amint meghallotta, hogy ébren van a kismanó. 


Délutánra gyűlt össze az egész család, akkor ajándékoztuk meg Viktort. 


Kint ünnepeltünk a kertben. Tudhatta, hogy valami jó dolog fog történni, mert nagyon örült, izgatottan várta a történéseket.




Amikor megérkezett a torta, szemlélte, rögtön észrevette, hogy van rajta meggy is, hab is, és egy nyüglibéka is. Nem habozott sokat, nekilátott a torta felfedezéséhez. A gyertyát Apuval közösen fújták el, bár Viktor próbálkozott utánozni azt "hogy fúj a szél".



Viktor és a béka... :)



Békaevés után következtek az ajándékok. 


Nagyijától egy búgócsigát...


Enikőtől szép ruhát...


Atától egy békát...



Anyutól és Aputól pedig könyvet, kirakót és építőkockát kapott a szülinapos. 




Az ajándéközön után Viktor felvágta a tortáját...




Majd evett is belőle. Úgy gondolom nagyon ízlett neki a csupahab fekete-erdő torta. Igaz, mindene tortás lett, de ezt így illik 1 évesen. 




Miután tele volt a pocak, Nagyijával nekiláttak a tavat századjára is felfedezni. Ez megunhatatlan ténykedése Viktornak.


Ünneplés után meglátogattuk Dédit, majd hamar lefeküdt az ünnepelt, nagyon elfáradt nap végére. 

Isten éltessen még nagyon sokáig szeretetben, boldogságban drága Kisfiam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése